Vi är idag Nordens största mässa av sitt slag och finns nu i 4 städer – Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingfors. Vi har något för dig oavsett om du är utställare eller besökare, jobbar inom café, fastfood, restaurang eller i någon annan del av HORECA-sektorn. Här hittar du hela branschen under ett tak!
Att sammanföra HORECA-proffs och erbjuda en inspirerande miljö för att nätverka, utforska nya idéer och utveckla sina företag genom väl utvalt innehåll, ledande leverantörer och erfarenheter.
Att vara den mest dynamiska plattformen som kopplar samman HORECA-proffs, driver affärer och branschens framtid.
GEMENSKAP – Vi bygger ett starkt nätverk där HORECA-proffs kan dela kunskap och lära av varandra.
INNOVATION – Vi söker och marknadsför nya lösningar som främjar branschen.
TILLVÄXTSTÖD – Vi hjälper företag och yrkesverksamma att utvecklas och utöka sina möjligheter.
TILLFÖRLITLIGHET – Vi agerar transparent och ansvarsfullt och tillhandahåller en plattform som användarna kan lita på.
Redan från starten tog vi beslut om att skapa en renodlad yrkesmässa. Genom rätt personer på rätt plats har vi skapat branschens mest affärsdrivna mötesplats. Missa inte möjligheten att möta upp till 250 utställare och tusentals beslutsfattare under ett och samma tak!
Har du varit på vår mässa tidigare så vet du att den påminner om den där fantastiska restauranggatan du hittade under en resa. Omgivningen myllrar av glada förväntansfulla branschkollegor. Varmt välkommen in i en atmosfär fylld av fantastiska dofter, smarta produkter och oemotståndliga smaker.
Varje mässa får ett unikt scenkoncept som gör att det aldrig känns likadant. Se några av landets främsta kockar briljera i live-köket, heja fram deltagarna i spännande tävlingar och inspireras av talare som delar sina bästa idéer och insikter.
Vi behöver alla ta ett större ansvar för vår planet och se över de fotavtryck vi lämnar efter oss. Vår hållbarhetspolicy är viktig för att inspirera alla på vår mässa att tänka mer hållbart.

När Hannes Kindeberg berättar om sitt liv och sitt företag är det svårt att inte fascineras. Han beskriver ett liv präglat av modiga satsningar, stora risker och ett aldrig sinande driv. I dag driver han och sambon Sofia, Fisky Business – ett företag som vuxit från enkla festivalstånd till en verksamhet med flera restauranger, foodtrucks och 55 anställda. Men vägen dit har varit allt annat än spikrak.

Att gå från arbetslös till att bli en av Sveriges mest omtyckta matprofiler är ingen självklar resa. För Alma Hassan har passionen för mat och viljan att skapa något eget banat vägen. I dag är hon trebarnsmamma, kokboksförfattare och driver sina sociala medier på heltid – ett arbete hon älskar och hoppas kunna göra många år framöver.
Bli först med det senaste. Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.
Genom att prenumerera samtycker jag till att ta emot kampanjer från FFCR i enlighet med Easyfairs integritetspolicy.